Dutch Supercar Challenge

Een aantal van onze klanten is fanatiek coureur. Zij racen mee in de Dutch Supercar Challenge. Fin Extenso ondersteunt deze piloten financieel.

En ook u kunt daarvan meegenieten! Beleef ‘a day at the races’! Met de coureurs hebben we een zeer aantrekkelijk arrangement afgesproken. Voor € 150,- per persoon (inclusief BTW) krijgt u een parkeerkaart en volledige toegang tot het terrein en rennerskwartier (paddock). U kunt volop met de coureurs praten en genieten van hun bolides. De races maakt u dan ook van zeer dichtbij mee! Uiteraard mag u de gehele dag rekenen op een VIP-behandeling!

Daar wilt u bij zijn? Meld u dan aan. U kunt ook bellen met Brenda van Nieuwenhuizen op 033 711 43 33. Na ontvangst van uw aanmelding zullen wij u nader berichten over de mogelijkheden.

Meer weten? Kijk dan eens op www.supercarchallenge.nl
Het aantal kaarten is overigens beperkt. Het zou dus kunnen zijn dat wij uw aanmelding niet direct kunnen honoreren. Hierover krijgt u in elk geval tijdig bericht. Na onze bevestiging met het verzoek de toegangsprijs te voldoen, zullen u de kaarten worden toegezonden!