Financiële regie

Wij zijn een onafhankelijke organisatie die (franchise-)supermarktondernemers in het midden- en kleinbedrijf begeleiden met al hun financiële vraagstukken. Zo houden wij bijvoorbeeld van de aan- en verkoop van uw bedrijf tot het zakelijk executeurschap de regie. Met permanente coaching en advisering verschaffen we u inzicht en helpen we u bij het optimaliseren van uw rendement. Zodat u nu en straks beschikt over voldoende armslag.

Vraagstukken benaderen we als geheel, waardoor alle partijen beter samenwerken en u betere besluiten kunt nemen. Wij geven praktische, oplossingsgerichte adviezen in een taal die u als ondernemer begrijpt, zodat wij uw (toekomstige) financiële onafhankelijkheid zeker kunnen stellen.

Onze adviseurs werken samen met uw eigen mensen. We voeren de regie, bewaken de voortgang en kijken waar aanvullende expertise van ons wordt verwacht. Deze putten we uit ons netwerk van specialisten en reiken we op een presenteerblaadje aan. Zo kunt u prettiger beslissingen nemen en onbezorgd blijven ondernemen.

Hoe wij dat voor u doen in de praktijk? Klik hier voor een beknopt overzicht van onze dienstverlening.