Dutch Supercar Challenge Assen

21-10-2013

Presentatie in de pit
Het gebeurt niet iedere dag dat je een kijkje achter de schermen van een autorace mag nemen. Adviseurs Ron Nijkamp en Ton Vreman, vergezeld door binnendienst medewerker Jop Bijlholt, hebben deze dag bezocht. De dag ervoor, zaterdag 19 oktober, was Ardi met zijn rode Ferrari 4de geworden tijdens de eeste race van de Dutch Supercar Challenge. Vandaag gaat hij dan ook weer zijn uiterste best doen, vertelt hij. Hij laat genodigden, onder andere aan andere supermarktondernemers, een kijkje onder de motorkap nemen. Daarnaast is er tijd om vragen te stellen terwijl de monteurs druk aan de auto sleutelen. Voordat zijn race begint, mag het publiek nog even genieten van het oorverdovende geluid van de superkarts. Daarna wordt de start vrijgemaakt voor de 'Grid Walk', toeschouwers mogen de baan betreden om naar te auto te kijken terwijl de coureurs en hun teams zich klaar maken voor de race. 
Het race team van Van der Hoek heeft een leuke en gezellige dag georganiseerd voor genodigden en geïnteresseerden.

De Race
Om 15:00 startte Ardi van der Hoek vanaf de zevende plek. Na de pitstop haalde hij de nummer zes en nummer vijf in, om vervolgens enige tijd op de vierde plek te rijden. Na een, voor de nummer twee vervelende botsing, schoof Ardi van der Hoek door naar de derde plaats en wist deze positie tot en met de laatste ronde vast te houden. Wij willen Ardi van harte feliciteren met deze podiumplaats!
 

Wij willen Van der Hoek Racing bedanken voor deze gezellige en bijzondere dag.

Foto's:

Ardi van der Hoek geeft uitlegArdi van der HoekArdi van der Hoek met Ron NijkampTon Vreman in gesprekDe superkarts De Dutch Supercar ChallengeFin Extenso geniet van de race