Werkwijze

En dan komt het moment dat u wel eens wilt weten wat wij voor ú kunnen doen. Een moment waar wij naar uitkijken, en waar we vaak direct onze toegevoegde waarde kunnen laten zien. Onze viertrapsaanpak ziet er als volgt uit:

1. Introductiegesprek: in dit gesprek maakt u kennis met ons en wij met u. We stellen de essentiële vragen over uw privé- en bedrijfssituatie. Uiteraard zijn aan dit gesprek geen kosten verbonden. Samen met u ramen we het aantal uren dat we nodig hebben voor de inventarisatie en beoordeling van uw stukken, de input in onze database en het schrijven van uw financieel plan.

2. Financiële planning: dan gaan we van start met de planning. Dit kunt u zien als een project. Na afsluiting van dit project weet u waar u financieel staat en welke aandachtspunten wij zien.

3. Actiepunten: de belangrijkste onderdelen uit dit project worden verder uitgewerkt. Veel van onze klanten zien graag dat wij ze hierbij helpen. Voor deze begeleiding brengen wij een uurtarief in rekening. Een investering die zich veelal direct terugverdient.

4. Monitoring: voor permanente jaarlijkse begeleiding hebben wij servicecontracten ontwikkeld. Hierin valt het jaarlijks updaten van de planning en het vaststellen van gewijzigde wensen en behoeften. Naar aanleiding daarvan wordt een activiteitenlijst opgesteld. Een servicecontract wordt afgestemd op uw situatie. Servicecontracten verschillen dan ook qua inhoud en prijs.

Ik wil graag geheel vrijblijvend een introductiegesprek.