Formulewijziging supermarkt

De supermarktbranche is een dynamische wereld waar ontwikkelingen en vernieuwingen elkaar in een rap tempo opvolgen. De consument moet constant nog meer service en meer mogelijkheden krijgen om te kiezen voor boodschappen en eten waar zij op dat moment zin in heeft, tegen een nog lagere prijs. Dit vraagt constante ontwikkelingen door supermarktondernemers en organisaties. 

De afgelopen jaren heeft er ook de nodige consolidatie plaatsgevonden met betrekking tot het aantal supermarktformules in Nederland. Door overnames zijn het aantal spelers op de markt al fors verminderd en het einde is nog niet in zicht. Wij verwachten dat de komende jaren nog meer formules zullen gaan samenwerken en verdwijnen uit het straatbeeld. Er blijven een aantal grote spelers over die de markt zullen bepalen. 

Wij hebben de afgelopen jaren gezien dat overnames voor de zelfstandige ondernemers intensieve trajecten zijn – maar over het algemeen gezien worden als een kans om het nog beter te doen. Wij hebben de afgelopen jaren veel van jouw collega’s mogen begeleiden in alles wat er op je afkomt. 

Nieuwe afspraken bij een nieuwe formule

Bij een overname komt de supermarktorganisatie doorgaans met een overgangsregeling voor de supermarktondernemers. Jullie komen vaak voor een ongevraagde investering te staan. In deze overgangsregeling staan een aantal basisafspraken die gelden voor het collectief. Een overgangsregeling is een goed vertrekpunt voor bepaalde afspraken, maar als supermarktondernemer kijk je natuurlijk altijd naar je eigen positie: wat betekent het voor jou als supermarktondernemer? Geven de onderlinge afspraken voldoende comfort voor je financiële positie op lange termijn of zijn er redenen om andere afspraken te maken? Overnames en formulewijzigingen in de supermarktbranche zijn voor ondernemers zeer intensief. Het is één van de meest belangrijke kruispunten in het ondernemersleven van een supermarktondernemer en dat moet zorgvuldig gebeuren. 

Fin Extenso begeleidt supermarktondernemers

Een formulewijziging is zo ingrijpend dat er zaken zijn die je als supermarktondernemer niet allemaal kan overzien. Daarom denkt Fin Extenso met je mee. Wij sparren met je over de kansen en de bedreigingen die deze keuze met zich meebrengt en helpen je bij het maken van de juiste beslissingen. 

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van de juiste afspraken met supermarktorganisaties. Bij de omschakeling van Super de Boer en C1000 naar de nieuwe formules hebben we talloze ondernemers mogen begeleiden bij dit traject. Omdat de formulewijziging voor jou als franchisenemer nieuw is, is een gestructureerde begeleiding van een partij die de nieuwe formule kent van onschatbare waarde. 

Persoonlijke begeleiding met het oog op de toekomst

Bij de begeleiding en ondersteuning in de periode van een formulewijziging stellen wij jouw belangen altijd voorop . Fin Extenso biedt onafhankelijk advies en persoonlijke begeleiding, zodat je als supermarktondernemer zonder zorgen kunt ondernemen op jouw eigen manier, ook met de nieuwe supermarktformule.

NEEM CONACT OP MET ONS

Wij zijn onafhankelijk, krijgen geen provisies en verkopen geen financiële producten. Wij zijn er puur voor de mens achter de ondernemer. Jij kunt dus op ons bouwen en vertrouwen.

Wil je meer informatie of wil je contact opnemen met Fin Extenso? 

Wil je u weten wat Fin Extenso kan betekenen tijdens, maar ook na een formulewijziging?

Neem dan contact met ons op via 033 711 4333, per e-mail: info@finextenso.nl of

Amsterdamsestraatweg 39 3744 MA Baarn |  info@finextenso.nl | 033 711 43 33 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring